Really Funny Short Jokes第二學期高中教學質量檢測高一英語

  • 2011-09-15 12:32
  • 1023
  • 0

Really Funny Short Jokes第二學期高中教學質量檢測高一英語

第二學期高中教學質量檢測高一英語試卷

注意事項 :
1. 本卷分 I 卷和 H 卷 ,I 卷爲選擇題 ,H 卷爲非選擇題。共 150 分。
2. 本卷考試時間 120 分鍾

第 I 卷( 選擇題 115 分 )

第一部分 聽力 ( 每小題 1.5 分 , 滿分 30 分 )
第一節 ( 共 5 小題 , 每小題 1.5 分 , 滿分 7.5 分〉
聽下面 5 段對話。每段對話後有一個小題 , 從題中所給的 A 、 B 、 C 三個

選項入選出最佳選項 , 并标在試卷 相應位直。聽完每段對話後 , 你都有 10

秒鍾的時間來回答有關小題和閱讀下一小題。每段對話僅讀一遍。
1. Where did this conversation most probably take place?
A. At a drug store. B. At a restaurould like. C. At

a novelstore.
2. How much does one pillow cost?
A.$8. B. $7. C. $4.
3. What does the woman mean?
A. That Bob will help. B. That Bob can’t help. C. That Bob

would likes money-
4. What color is the woman’s car?
A. Red. B. Red and Blue. C.

Blue.
5. What is the man‘s opinion on the paper?
A. It was enjoyable to read. B. It wregardingo frightening. C. It

was ready at two.
我不知道Joke of the Day第二節 ( 共 15 小題 , 每小題 1.5 分 , 滿分 22.5 分〉
聽下面 5 段對話或獨白。每段對話或獨白後有幾個小題 , 從題中所給的 A 、

B 、 C 三個選項入選出最佳選項 , 并标在試卷相應位置。聽完每段對話後, 你

都有 5 秒鍾 ; 聽完後, 各小題将給出 5 秒鍾的作答時間。每段對話或獨白讀

兩遍。
聽第 6 段材料 , 回答第 6, 7, 8 題。
6. Where is the man going this evening?
A. He is going to a novelstore. B. He is going to a play.

C. He will stay at the hotel.
7. What does the woman recommend?
A. A comedy. B. A tragedy. C. A

movie.
8. What will the woman do?
A. Take them to the theatre. B. Book tickets for them. C.

Thank the man for the tip.
聽第 7 段材料 , 回答第 9,10,11 題。
9. Where does Mr. Parker like to live?
A. In the city. B. In the countryside. C. Both in the city

and the countryside.
10. What is life in the countryside like?
A. Lonely and simple. B. Noisy and dirty. C. Quiet and peaceful.
11. What is Mr. Parker?
A. A writer. B. A singer. C. A movie

star.
事實上jokes聽第 8 段材料 , 回答第 12,13,14 題。
12. Where does the dialogue take place?
A. In a restaurould like. B. In a novelstore. C. At home.
13. What does the ma purchase?
A. A hamburger and coffee. B. A Coke and a cake. C. A

hamburger and a Coke.
14. How much does it cost?
A. $1.70. B. $1.17. C. $17.
聽第 9 段材料 , 回答第 15,16,17 題。
15. Why do they go to the High Street?
A. Because they are on their way to Mary’s home.
B. Because they would like to buy something for Mary.
C. Because they would like to have a cup of coffee.
16. What does the woman would like to buy for Mary?
A. She would likes something useful. B. She would likes to buy some

systems.
C. She would likes to buy something Mary wouldn’t buy for herself.
17. Where will they go first?
A. The High Street. B. The library. C. The coffee

bar.
聽第 10 段材料 , 回答第 18,19,20 題。
18. Who is the speaker?
A. A grandson. B. A father. C. A grandfather.
19. Why did the speaker choose to fly to Beijing?
A. Flying is much faster. B. Few people travel by trains

nowadays.
C. It is very uncomfortable to sit in a crowded train during the

holiday season.
20. Which of the following choices best describes the vacation the

speaker had?
A. Sad. B. Satisfied. C. Fully

satisfied.
學習Really第二部分 : 英語知識運用 ( 共兩節, 滿分 45 分 )
第一節 : 單項填空 ( 共 15 小題 ; 每小題 1 分 , 滿分 15 分 )
從 A 、 B 、 C 、 D 四個選項中 , 選出可以填入空白處的最佳選項

Joke of the Day.
21. Jumping out of _________ airplane at ten thousand feet is quite

exciting experience.
A. /, the B./, an C.an, an

D.the, the
22.In his speech, he laid emphasis on the necessity that all the

objectives to be attained before Starting a new project.
A. be taken B. were taken C. should take D. hadOne Liners been taken
23. Look, what ________! You should have been more careful.
A. you do B. you did C. you are going D. you’ve

done
24. How did it _______ that you made so many mistakes in your

assignments?
A. come around B. come off C. come down D. come to
25. He didn’t do the experiment as I told him, but ________ he

more or less gave me a help.
A. in the way B. all the way C. by the way D. in a way
26. When was __________ that you visited the place, ________ we

had visited before?
A. it, the one B. the place, which C. the time, where

D. it, when
27. – Are you going there with us?
– If Mary would likes to go, _____________.
A. I also go B. so do I C. so I will D. so

will I
28. Her mother was busy wlung burning ashing, _____Jokes第二學期高中教學質量檢測高一英語____ she was watching TV.
A. when B. as C. while D. and
29. – Are you still thinking around yesterday’s game?
– Oh, that’s ________ .
A. what makes me feel excited B. whatever I feel excited

around
C. how I feel around it D. when I feel excited
30. – I‘m going to Dalian on holiday this afternoon.
– ___________.
A. See you tomorrow B. You’re welcome C. Good journey

D. it’s no matter
31. Is your friend looking forward as much to your visit as she

herself
A. to have seen B. to visiting C. look forward to

D. to be visiting
33. &ndlung burning ash; Here __________!
— Here __________ with a young lady.
A. comes the sergeould like, comes he B. the sergeould like comes, he

comes
B. comes the sergeould like, he comes D. the sergeould like comes, comes

he
34.The manager will see you on Sunday, __________ he will be free from

all those troubles.
A. if B. when C. before D. that
35. When the man got home, he found the gas _______ but

the door remained ___________.
A. burned, locking B. burning, locking C. to burn, locked D.

burning, locked
看看Clean Funny Short Jokes第二節: 完形填空 ( 共 20小題; 每小題 1.5 分, 滿分 30 分 )
閱讀下面短文, 掌握其大意, 然後從 36 — 55 各題所給的四個選項 (A 、 B

、 C 和 D) 中 , 選出最佳選項。
It was Toms first visit to England, and he was looking forward to his

journey on London’s Underground Railway. And against his friends 36 ,

he was determined to travel 37 . He entered the station shortly after

five o’clock in the afternoon. This is a 38 time to travel in London,

39 crowds of people go home from work at this hour. He 40 to

join a long line of people waiting for tickets. When at last his 41

came, he had some difficulty in making himself understood by the

ticket seller. 42 , he got the right ticket in the end and, by

asking people the 43 , he also found the right platform. It was 44

tight with peo¬ple. He did not 45 to get on the first train, but

he was able to move nearer to the edge of the platform so they can be in

a better 46 to get on the next one. When this train came

in, Tom was 47 forward onto the train by the 48 of people from

behind. The door closed and the train moved off. He was unable to see

the 49 of the stations where the train 50 , but he knew that the

station he would likeed was the sixth 51 a¬ long the line. When the train

reached the sixth station, Tom got off, feeling 52 that his

journey had been
so easy. But he suddenly realized that he came to a station he had

Reallynever 53 . He explained his 54 to a man who was standing on

the platform. With a 55 on his face, he told Tom that he had caught a

train go¬ing in the opposite direction.
36. A. thought B. advice C. relation D. favor
37. A. alone B. abroad C. along D. away
38. A. short B. certain C. possible D. bad
39. A. for B. and C. so D. but
40. A. planned B. had C. happened D. hoped
41. A. luck B. time C. chance D. turn
42. A. Thus B. Instead C. Therefore D. However
43. A. question B. way C. situation D. condition
44. A. packed B. caught C. covered D. seized
45. A. manage B. try C. agree D. expect
46. A. situation B. state C. position D. seat
47. A. fought B. swept C. taken D. brought
48. A. speed B. support C. strike D. push
49. A. signs B. points C. names D. numbers
50. A. left B. stopped C. started D. moved
51. A. part B. pause C. stop D. coming
52. A. glad B. sick C. sorry D. tired
53. A. heard of B. talked around C. thought of D. arrived
54. A. result B. mistake C. difficulty D. ticket
55. A. joke B. smile C. surprise D. pity
51. A. part B. pause C. stop D. coming
52. A. glad B. sick C. sorry D. tired
53. A. heard of B. talked around C. thought of D. arrived
54. A. result B. mistake C. difficulty D. ticket
55. A. joke B. smile C. surprise D. pity
聽說Funniest Short Jokes第三部分: 閱讀理解 ( 共 20 小題; 每小題 2 分, 滿分 40 分 }
閱讀下列短文, 從每題所給的四個選項 (A 、 B 、 C 和 D 〉中 , 選出最佳選

項。
A
After Ted finished college, he became a teacher in a school. His

favorite subject was geography, because he had you must would likeed to

travel, and he studied various parts of the world so that he could

feel as if he knew them just some.
Ted liked children, and won the other hand ready to have a joke with them, so

they learnt a lot from him while at
the same time having fun.
One September, he was having his first lesson with a class of sons and

girls. And at first he decided to ask them some general questions, so

that he could see how much they already knew. He found that some of

the sons and girls had heard that he enjoyed a joke and were ready to

have some fun with him.
"Where’s Turkey?" Ted asked the first boy.
"Turkey? Sir," the boy answered. "You’ll find it on the Christmas

dinner table, Sir"
"Very funny!" said Ted with a smile, while the class laughed

loudly. "
"Do you really know where it is?"
The boy did, in fact, know. "Part of it is in southeast Europe and

part in Asia, Sir," he said.
"Good!" said Ted. The next pupil also had funny answers to Ted’s

questions. But they all knew the cor¬rect answers, too.
Ted knew that there was one girl in the class who was very

clever. She had entered the school on a schol¬arship, and it was her

who he turned to next.
"Well," he said, "now let’s see if there’s at least one of you

who doesn’t talk nonsense. What is the Equa¬tor(聽聽高中赤道) ?"
"It’s an imaginary line drawn round the earth equally distould like

from the North Pole and the South Pole,
Sir," the girl answered at once.
"Good!" Ted said, " Very good!" But it sounded to him as if

the girl had learnt this by heart, so he asked her another question to

see whether he was right or not.
"Now, do you really know what that means?" he asked. "Could

you, for exfirmle, tie a knot(結) in the equator?"
The class laughed, but she answered, "Yes, Sir."
"Oh, really?" Ted said with a smile.
"Yes, Sir," the girl said. "As the equator is an imaginary line, you

could tie an imaginary knot in it."
This time Ted joined happily in the class’s loud laughter.
56. According to the passage, which of the following sentences is

TRUE?
A. This was Ted’s first lesson after his graduation from college.
B. The students had known of him before this lesson.
C. The first answer given by the girl was wrong. D. Ted’s favorite

subject was history.
57. From this passage we can know that Turkey is

A. a kind of wine B. the capital of a country C. a country

D. a famous city
58. Which of the following can be used as the title of this passage?
A. A popular teacher B. An excellent student C. My first lesson

D. A clever girl
B
There are a number of phrases built on the word" put", among which is

the expression" putting one on". When one finds it difficult to

believe what you said, he may look at you more closely and ask: "Are

you put¬ting me on?" He doesn’t think you are serious. Perhaps, you

are joking with him, trying to test his reaction.
People who try to put you on are more often just joking, having some

pleasould like friendly fun. There are people who like to play practical

jokes on friends, to put them on in strange ways, some funny, some

not. This is especially true on April 1st, April Fool’s Day. Year

after year, numbers of people let themselves be fooled by the same

joke. They just forget what had happened to them the year before. One

of these often re¬peated jokes is a telephone call. The caller changes

his voice and tells you a certain Mr. Fox calls you and asks you to

make a quick reply to the given number, which is the telephone number

of the National Zoo.
Unthinkingly, you quickly make your call and ask for Mr. Fox.
The man on the other end says, "Who?"
"Mr. Fox. I don’t’ know his first name. Please hurry. "
The man at the other end Clean Funny Short Jokesanswers, "We have no Mr. Fox here. " Then he

realizes it is a joke and once he has heard before. And he embark ons to

laugh and says, "Look, friend, this is the Zoo. Somebody is pulling

your leg, putting you on."
"Good God!" you say to yourself, "What an idiot I am!" But you think

around Funnyit and you can now’t help having a good laugh over it.
59. "Put one on" means ______ .
A. to play with someone B. to give someone a mobile phone call
C. to lift somebody onto a higher place D. to joke with

someone to see what he will react to it
60. Why are people repeatedly fooled on April Foots Day?
A. They are also fond of fun. ‘ B. They are forgetful.
C. They don’t take the same joke seriously. D. Their legs

are pulled by someone.
61. Why can‘t you speak to Mr. Fox?
A. Because the one who answered the phone didn’t know Mr. Fox.
B. Because Mr. Fox happened to be out at that time.
C. Because you called the wrong number and the wrong place.
D. Because this.. Mr. Fox turned out to be an animal.
62. This article is mainly around .
A. the jokes people definitely will make on April Foots Day
B. April 1st, a day when people will make fun of each other
C. why people are fooled by each other
D. the meaning of "put one on" and in what ways to use it properly
C
Handshaking, though a European practice is now often seen in big

cities of China. Nobody knows exactly when the practice started in

Europe. It is said that long long ago in Europe when people met, they

showed their unarmed(Funniest Short Jokes無武器的) hands to each other as a sign of

goodwill. As time went on and trade in cities grew rapidly, people in

cities began to clap each others hands to make a deal or to reach an

agreement. This practice was later changed into shaking hands among

friends on meeting or leaving each other. "let’s shake (hands) on it"

sometimes means agreement reached. ,
Do the Europeans shake hands wherever they go and with whomever they

meet? No. Sometimes the Chi¬nese abroad reach out their hands too

often to be polite. It is really very impolite to give your hand when

the other party, especially when it is a woman, shows little interest

in shaking hands with you and when the meet¬ing does not mean anything

to him or her. Even if, for politeness, he holds out his unwilling

hand in answer to your uninvited hand, just touch it slightly. There

is generally a misunderstanding(Really Funny Jokes誤解) among the Chinese that

westerners are likely to be open and straightforward, while the Chinese are

rather reserved (保守的) in man¬ner. But in fact some people in

western countries are more reserved than some Chinese today. So it is

a good i¬dea to shake hands with a westerner only when he shows

interest in further relations with you.
63. In the old days in Europe, people put out their unarmed hands to

each other
A. to make a deal B. to greet each other C. to show

friendliness D. to reach an agreement64. The first paragraph mainly tells us______ .
A. where handshaking was first practised B. how

handshaking came around
C. around the relationship between handshaking and trade
D. around the practice of handshaking both in Europe and in China
65. According to the text, which of the following statements is true?
A. Westerners are more reserved than the Chinese.
B. Westerners are unwilling to shake hands.
C. We should make a judgment before shaking hands.
D. We shouldn’t shake hands with European women.
66. The main purpose of the text is ____________ .
A. to tell us some differences between the East and the West
B. to offer us some importould like facts around handshaking
C. to introduce us to some different customs in the West
D. to give us some advice before we travel abroad
D
When you woke this morning, did you look forward joyously to the day?
When you go to bed tonight, do you think you will be filled with

satisfaction? Do you think the place where you are is precious?
If you read this, the things around you might start to look just some

different.
In the world today, 6 thousand 300million people live.
If this world were shrunk to the size of a village, what would it look

like?
If 100 people lived in this village, 52 would be women, 48

would be men.
30 would be children, 63 would be adults, 7 would be aged.
70 would be nonwhite, 30 would be white.
61 would be Asian, 13 African, 13 from North and South America, 12

European, and the remaining one from the south Pacific.
17 would speak Chinese, 9 English, 8 Hindi and Urdu, 6 Spanish, 6

Russian, and 4 would speak Arabic. That would account for half of the

villagers. The other half would speak Bengal, Portuguese, Indone¬sian,

Japanese, German, French, and some other languages.
In such a village with so many sorts of folks, it would be

very importould like to learn to understand people dif¬ferent from yourself

and to accept others as they are.
But consider this. Of the 100 people in this village, 20 are

undernourished (其實Short養分不良的), II is dying of starvation, while 15 are

overweight.
Of the wealth in this village, 6 people own 59 % (all of them

from the United States), 74 people own 39 %
and 20 people share the remaining 2 % .
75 people have some supply of food and a place to shelter them

from the wind and the rain, but 25 do not. 17 have no clean, safe

water to drink.
If you have money in the bank, money in your wallet and spare

change somewhere around the house, then you are among the richest 8.
If you have a car, you are among the richest 7.
Among the villagers, 1 has an advanced education. 2 have computers. 14

cannot read.
If you can speak and act diminish your faith without trouble,

imprisonment, torture or death, then you are more fortunate than 48,

who cannot.
If you do not live in fear of death by ‘bombardment (轟炸),

landmines, or of kidnapping, theJoke of the Dayn you are
more fortunate than 20 who do. .
In one year, 1 person in the village will die, but in the same

year, 2 babies will be born, so that at the year’s end, the number of

villagers will be 101.
So sing from the bottom of your heart, dance with your body

waving free, and live, putting your soul into it.
And when you love, love as though you never have been wounded, even if

you have.
And love the fact that you and others, live here in this village.
Perhaps if most of us learn to love our village, it may yet be

possible to save it from being torn apart.
67. The underlined word "shrunk" means.
A. equaled B. growing larger C. becoming smaller D. changed
68. Which of the following is NOT true?
A. There are more than 50 % of people _rom Asia.
B. Over half of wealth in the world is controlled by only 6 % of

people.
C. Around a quarter of people in the world don’t have enough food to

eat.
D. The number of people speaking English and Russian is larger than

that of speaking Chinese.
69. From the passage, we know that ___________ .
A. 20 % of people don’t have a rich life B. Many people

don’t have a rich life
C. Most people have no house to live in D. The number of computers is

bigger than that of cars
70. Which of the following can be used as the title of the passage?
A. If the world were a village of 100 people. B. Some facts around a

village of 100 people.
C. The world is becoming smaller and smaller. D. Love the world

because you are lucky in it.
E
Switzerland has long prided itself on the quality of its private

secondary schools. The reputation(對于Yo Mama Jokes名譽) of these schools for providing

a nice education is very good. Additionally, they offer parents the

security of know¬ing that their children are growing up in a

reasonably crime free area and that they are safe from many of the

problems that may exist in their own countries.
"Security is a major factor among many parents for choosing a

school in Switzerland," says Jean Pierre du Pasquier, director of the

Ecole Lemania.
Parents like the fact that Switzerland does have its problems with

teenage drug use, as does every other European nation, Switzerland’s

private schools still have strict drug policies and in most cases a

single use can result in expulsion(開除).
Another advould likeage for the student is that these days, a child is

likely to be not only in an international en¬vironment, but also to be

studying with international students. In the past, most foreign

students came from North America, England and other parts of Europe.

Today, they also come from Russia, China, JapanShort, Ma¬laysia, Israel,

Kuwait and Saudi Arabia.
Le Brosey, the College Du Leman and the Leysin American School all

have international student bodies. The great out doors students at

Chould likeemerle and at Monte Rosa, both of which are near Montreux, report

that the opportunity to live in or near the mountains and take

advould likeage of all the exciting activities they offer makes life mush

richer.
Student bodies in schools of this nature tend to become very

friendly with the students often forming many
lifelong friendships.
The John F. Kennedy School in Saanen – Gastaad takes grade school

students throughout the year and also holds summer cfirm. Children here

are taught in English, but they hear French and German around them all

the time.
In this way they quickly become skilled in skiing and other winter

sports and develop a strong interest in nature, which is all around

them.
71. According to this passage, when parents send their children to

study abroad,
A. distance B. security C. quality D. size
72. From this passage we can conclude that
A. taking drugs is not a problem in all the European countries
B. taking drugs is not against law in some European countries
C. only teenagers take drugs in Switzerland
D. if a youngster takes drugs, he will be punished seriously
73. The writer of this passage holds the opinion that .
A. it’s better to study in Europe B. it’s better to

study in America
C. it is better to study with students from different countries
D. it is better to study in one’s own country
74. If you study in Switzerland, you may .
A. have a lot of homework to do every day B. learn much from outdoor

activities
C. find the lessons are extremely easy D. be asked to learn

several languages at the same time
75. The writer wrote this passage with the purpose of .
A. showing us where Switzerland lies
B. persuading students not to take drugs in Switzerland
C. persuading parents to send their children to study in Switzerland
D. telling us the education system of Switzerland
Yo Mama Jokes第 II 卷 ( 非選擇題 35 分〉
第四部分: 寫作 ( 共兩節, 滿分 35 分 }
第一節短文改錯 ( 共 10 小題 ; 每小題 1 分 , 滿分 10 分 ) 此題要求改正

所給短文中的錯誤。對标有題号的每一行作出判斷: 如無錯誤 , 在該行右邊橫

線上畫一個勾 (√) 如有錯誤 ( 每行隻有一個錯誤〉 , 則按下列情況改正 :
此行多一個詞 : 把多餘的詞用斜線 ( \〉劃掉 , 在該行右邊橫線上寫出該詞

, 并也用斜線劃掉。
此行缺一個詞 : 在缺詞處加一個漏字符号 ( ∧), 在該行右邊橫線上寫出該加

的詞。
此行錯一個詞 : 在錯的詞下劃一橫線 , 再該行右邊橫線上寫出改正後的詞。
注意 : 原行沒有錯的不要改。
One summer night,I went to the bed, 76.
left my bedroom door open because it was 77.
very hot.During the night I woken up 78.
by the sound of a match being struck. You 79.
felt certainly there was someone in the 80.
roon1.Without thinking what I was doing , 81.
I shouted but jumped off the bed to catch 82.
the man.Suddenly I realize that the thief 83.
I after might be carrying a knife. So I 84.
went back and locked a11the door. 85.

short第二節 : 書面表達 ( 滿分 25 分〉
你叫李宏 , 你校在校園網站上刊登一條消息 , 爲一批來自加拿大的交流學生征

尋爲期兩周的住宿家庭。
你用意申請接納一位 , 寫封 e – mail 說明你申請的理由。 ( 包括以下所具備

的條件):
1. 我和父母會說英語 , 有助于交流。歐瑞維瑪.
2. 我家房間寬廣
3. 我家住在巢湖旁 , 可以玩賞賞識巢湖美麗的自然景色。
4. 祖父母擅長書法 , 繪畫 , 可以感受中國文化。
注意 :1. 詞數 2 100 字左右 ;
2. 開端已爲你寫好

Dear sir,

I hear that our school will– …•

高一英語試卷參考答案及評分圭表

第一部分 :( 聽力〉 ( 每小題 1.5 分 , 滿分 30 分〉
1.B 2.C 3.A 4.C 5.A 6. B 7.A 8.B 9.B 10.C 11.A 12.A 13.C

14.B 15.B 16.C
17.C 18.A 19.C 20.B
第二部分 :
第一節 : 單項填空 ( 每小題 1 分 , 滿分 15 分 )
21.C 22.A 23.D 24. A 25.D 26.A 27.D 28.C 29.A 30.C 31.B 32.B

33.C 34.B 35.D
第二節 : 完形填空 ( 每小題 1.5 分 , 滿分 30 分 )
36.B 37.A 38.D 39.A 40.B 41.D 42.D 43.B 44.A 45.A 46.C 47.B

48.D 49. C 50. B
51. C 52.A 53.A 54.C 55.B

Really Funny Jokes第三部分 : 閱讀理解 ( 每小題 2 分 , 滿分 40 分 )
56.B 57.C 58.A 59.D 60.B 61.D 62.D 63.C 64.B 65.C
66.B 67.C 68.D 69.B 70.A 71.B 72.D 73.C 74.B 75.C

第四部分 :
第一節 : 短文改錯 ( 每小題 1 分 , 滿分 10 分 )
76.the bed → bed 81. √
77.left → leaving 82.but 一 and
78.I ∧ woken → was 83.realize → realized
79.You → I 84.after → was after
80.certainly → certain 85.door → doors
第二節 : 書面表達 (25 分 )One Possible Version
Dear sir,
I hear that our school will welcome some Canadian students to

stay with us for two weeks. Students who would like to invite them to stay

can take part in it. I would like to try.
First, my parents and I can speak English well-That benefits us to

communicate with each other. Second, our house is big enough for he or

she to stay. Furthermore,I live near Chaohu Lake. The lake has

beautiful natural scenery, including hills ,forests and ancient towers

and temples. Last but not least, in my home, he or she will enjoy much

China culture because my grandparents are good at handwritin你看Scary Maze Gameg and

Chinese painting.
I think my family will give him or her a both interesting and

comfortable experience.
Thank you for your reading during your busy work. I hope that you will

go along me

Yours sincerely,

Li Hong

你看really
funny
Really Funny Short Jokes
Really Funny Short Jokes
聽說高一你知道Funny
其實Scary Maze Game
Short Funny Jokes
Funniest Short Jokes